Çalışma Prensibimiz

KAŞIKÇI DİZAYN

Neden Bizi Tercih Etmelisiniz ?

Çevre
Dostu

Çevre dostu projeler yapıyoruz

Uzman
Kadro

Alanında uzman personeller

Ekonomik

Uygun fiyat garantisi

Dayanıklı

1. Sınıf kaliteli malzemeler

Kaliteli Malzeme ve İşçilik

Memnuniyet odaklı işçilik ve malzeme

01.

Ön Görüşme

İlk görüşmede müşterilerimizin kendi arsaları üzerinde yapmak istedikleri projenin detaylarını görüşmek, arazilerinin imar durumu bilgileri ile müşterilerimizin isteklerinin karşılaştırılması sonucunda projenin ön detaylarının oluşturulması.

02.

Projelendirme

Müşteri ile sözleşme sonrasında Belediyeden mevcut arazi ile ilgili kesinleşmiş imar durumu, plan notları ve arazi kotları gibi bilgilerin toparlanması ve müşterinin tasarım kriterleri doğrultusunda ruhsata uygun projelerinin çizilmesi.

03.

İnşaat

Çizilen projelerin ruhsatlandırma işlemleri gerçekleştikten sonra araziye ve projeye uygun inşaat malzemelerinin tedariğinin gerçekleştirilmesi ve inşaatın başlaması.

04.

Anahtar Teslim

Projenin iskanının alınması ve müşteriye teslimi.

Fiyatlandırmaya Dahil Olmayan Hizmetler

KAŞIKÇI DİZAYN

Temel Betonu

Arazinin temel betonunun dökülmesi ve ücreti müşteriye aittir. Arzu edildiği takdirde bu işlemler tarafımızca da yapılmaktadır. 

Ruhsat İşlemleri

Projenin gerekli evraklarının ve avan projelerinin belediyeye sunulması sonrası belediye röportörlerinin projeyi incelemeye alması projenin ruhsat harçlarının ödenmesi sonrasında ise ruhsatlandırma işleminin yapılması. İncelemeler sonucunda projenin planlı alanlar imar yönetmeliğine uygun bulunması halinde, ruhsat alınabilir projeler arasına yollanması. (Ruhsat harçlarının ödenmesi alıcının sorumluluğundadır.)

Projelendirme Bedelleri

Zemin etüdü, plankote, arazi aplikasyonları, şantiye şefliği, 4 takım mimari, statik, mekanik, sıhhi tesisat projelerinin iç çizim ve çıktıklarını içermektedir.

Detay ve Ürünler